Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@23:29:05 GMT

اشک پیرزن ابیانه ای و آهنگ ' ابیانه ' در ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۵۹۰۱

اشک پیرزن ابیانه ای و آهنگ ' ابیانه ' در ترکیه

آنکارا- ایرنا- جوشکون کارادمیر، موسیقی دان و خواننده ترکیه ای گفت: در آخرین سفرم به ایران در روستای ابیانه کاشان مهمان مادر پیری شدم و برای قدردانی برایش ساز زدم. پیرزن از نوای ساز اشک ریخت و من نیز به همراه او گریستم، این حادثه الهام بخش یکی از آهنگ هایم به نام ابیانه شد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی در روز یکشنبه، کارادمیر که در زمینه موسیقی سنتی و محلی مناطق مختلف تحقیق می کند در نشستی با عنوان تولید مشترک در موسیقی ایران و آناتولی در استانبول این مطلب را عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این نشست که با حضور اساتید و صاحب نظران برجسته در استانبول برگزار شد ضمن تبیین نقاط مشترک در فرهنگ های ایران و ترکیه به تشریح موسیقی نواحی ایران پرداخت.
این استاد برجسته موسیقی ترکیه با بیان اینکه منظور از موسیقی سنتی در ایران متفاوت از موسیقی مربوط به نواحی دیگر چون خراسان و آذربایجان است، اظهار داشت: موسیقی ایرانی فقط موسیقی سنتی نیست، هرچند تلاش می شود شکل خاصی از موسیقی به عنوان موسیقی ایرانی عرضه شود.
کارادمیر که در مرکز فرهنگی سالت گالاتا (Salt Galata) سخن می گفت، ادامه داد: ما با شناختی که از موسیقی ایران کسب کردیم به این موضوع آگاهی پیدا کرده ایم.
وی با اشاره به این که برای معرفی انواع موسیقی های دیگر برنامه هایی در دست اجرا داریم، افزود: برای انجام کاری مشترک باید از طرف مقابل نیز شناخت کافی بدست آورید به همین دلیل من سفرهای متعددی به مناطق مختلف ایران داشته ام.
کارادمیر تصریح کرد: باید برای شناخت فرهنگ موسیقیایی یک کشور به آن سرزمین گام نهاد و با زبان و فرهنگ و شیوه زندگی مردمان آن آشنا شد. بعد از این مرحله می توان شروع به فهم موسیقی آن مردمان کرد وگرنه کار مشترک تولید شده مصنوعی از آب در می آید.
وی با بیان اینکه موسیقی در تلاش است تا محدودیت مرزها را بردارد و انسان ها را با هم یکی کند، گفت: از طرف دیگر موسیقی آینه سرشت سیاسی اجتماعی و تاریخی هر جامعه ای است.
این موسیقی شناس تُرک در خصوص آشنایی اش با موسیقی در ایران گفت: من خود را محدود به موسیقی شرقی یا ایرانی نکرده ام و سعی می‌کنم تا حد توان با فرهنگ های مختلف ارتباط برقرار کرده و بده بستان های فی مابین را کشف کنم. من از طریق محمدرضا شجریان با موسیقی کلاسیک ایران آشنا شدم. انتشار آلبوم با موضوعیت این نوع موسیقی گام نخست بود.
کارادمیر در خصوص پروژه آتی خود اظهار داشت: با علی قمصری پروژه ای را با نام عشق سیم ها در دست اجرا داریم که طی آن نوازندگان ساز در نواحی مختلف فرهنگی در ایران و آناتولی را گرد هم خواهیم آورد، چرا که موسیقی فولکلوریک در مناطق مختلف ایران شباهت های بیشتری به انواع آن در ترکیه دارد.
خاورم**9489**1144

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ايران و تركيه ايران و تركيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۵۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است

سفیر و نماینده ویژه ایران در افغانستان با اظهار اینکه تروریسم تهدیدی مشترک برای دو کشور است، تصریح کرد افغانستان را شریک ایران در مبارزه با تروریسم می‌دانیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «حسن کاظمی قمی» سفیر و نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در افغانستان در پیامی در «ایکس» نوشت: تروریسم و مشخصاً داعش خراسان یک تهدید مشترک برون پایه برای ایران، افغانستان و کشورهای منطقه است.

وی با تأکید بر اینکه طالبان شریک ایران در مبارزه با تهدید داعش است، افزود: ما افغانستان را شریک خود در مبارزه با این تهدید مشترک می‌دانیم و همکاری در این حوزه از اولویت‌ها خواهد بود.

کاظمی قمی پیش از این نیز تاکید کرده بود افغانستان مستقل ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد.

کاظمی قمی: کشورهای منطقه برابر تروریسم متحدانه عمل کنندصلاحیت‌های نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان مشخص باشدافغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد

 نماینده ویژه ایران در افغانستان چندی قبل در واکنش به حمله تروریستی در مسکو نیز گفته بود کشورهای منطقه باید برابر تروریسم با منشأ خارجی متحدانه عمل کنند.

پیش‌تر سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در بیانیه‌ای ضمن محکومیت حمله تروریستی به نمازگزاران در هرات تصریح کرده بود: ایران آمادگی خود را جهت تقویت همکاری با حکومت سرپرست افغانستان جهت مبارزه با تروریسم اعلام می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • نحوه پخت نان‌های محلی ترکیه‌ای در یک نانوایی استانبولی (فیلم)
  • رقص و شادی بازیکنان تیم ملی افغانستان با آهنگ صادق بوقی (فیلم)
  • جشن رختکن فوتسال افغانستان با آهنگ صادق بوقی؛ او او او او! + ویدیو
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!